Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Rosenborg 2,25, Dundalk 1,75!

Nigdje nećete moći da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Rosenborg 2,25, Dundalk 1,75!

Sponzorski tekst

Osmina finala Evropskog prvenstva je na horizontu, a bukmejkeri Mozzarta su i za danas izdvojili dvije kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu. 

U pitanju su dvojka na Rozenborg protiv Lilestrema u šampionatu Norveške, odnosno kec na Dandok u prvenstvu Republike Irske. Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira 100 KM u humanitarne svrhe.
Navijaj za golove.

LILLESTROM - ROSENBORG (PETAK, 20.00), DVOJKA 2,25

Lillestrom i Rosenborg se sukobljavaju u jednom od najzanimljivijih duela 9. kola prvenstva Norveške. Domaćin ima za cilj da se nadoveže na pobjede nad Havesundom i Trumseom, ali slaviti protiv Rosenborga je lakše reći nego učiniti. Čovjek kojeg gosti treba da se pripaze u domaćem timu je napadač Tomas Olsen, koji je u posljednje vrijeme u odličnoj formi. Postigao je pet golova na četiri protekla duela. Sa druge strane, Rosenborg želi da se iskobelja iz lošeg ritma i dva vezana poraza od Stremsgodseta i Sarpsborga. Tim iz Trondhajma je tako pao na petu poziciju na tabeli. Međutim, Rosenborg nije pretrpio poraz od Lilestrema od 2008. godine, a od tada su se dva tima susrela u 24 navrata u svim takmičenjima. Dobra vest za gostujući tim je da se veznjak i najefikasniji igrač tima sa sedam pogodaka Kristofer Zaharijasen vraća u postavu pošto je odslužio suspenziju.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji iPhone 11 svakog dana za tiket s najvećom kvotom i jednom promašenim parom.
Naplati najveći promašaj.

DUNDALK - DERRY CITY (PETAK, 20.45), KEC 1,75

Najneprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka prvenstva Republike Irske potencijalno hvata ritam. Dandok je tek šestoplasiran sa 21 bodom, 11 stepenika od mjesta koje vodi u Evropu, a 13 daleko u odnosu na lidera. Lilivajtsi su u prošloj rundi izborili tijesnu pobjedu nad Drogedom na strani, gdje su svoju dominaciju pretvorili u pogodak neposredno prije pauze. Neće im biti lako, jer imaju posla sa rivalom koji je neporažen na prethodnih osam ligaških utakmica. Deri Siti je uspio da zatrese mrežu u svakom od posljednjih 13 prvenstvenih mečeva, a u tom opsegu je 11 puta igrao GG. Tokom posljednjeg okršaja u šampionatu dva tima su odigrala neriješeno 1:1.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Top Komentari

felee
Hahahahahah
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.