Mozzart daje najveću kvotu na svijetu: Lokomotiva Plovdiv 1,48, Sepsi 2,25

Mozzart promo kvote

Mozzart daje najveću kvotu na svijetu: Lokomotiva Plovdiv 1,48, Sepsi 2,25

Sponzorski tekst

Nova sedmica je počela, Mozzart kladionice su za to pripremile iznenađenja. Odabrali su dvije utakmice u kojima će dvojka biti najveći na svijetu u svakom trenutku.

U pitanju su po jedna utakmica iz šampionata Bugarske i Rumunije, tačnije ekipe Lokomotive Plovdiv i Sepsija. Nigdje na svijetu vam ne mogu donijeti toliki profit kao u Mozzart kladionici.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica u nadolazećem periodu.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

LOKOMOTIV PLOVDIV - BOTEV (PONEDJELJAK, 20.15.), KEC 1.48

Fudbaleri Lokomotive iz Plovdiva odlično su otvorili prvenstvo. Nakon remija sa gradskim rivalom Botevom (1:1), u prošlom kolu su savladali Lokomotivu iz Sofije sa 4:2. Ipak, prije susreta sa Botevom sa Vrača, tim je napustio jedan od najboljih igrača, defanzivni vezista Pjer Zebli. Botev sa Vraca će pokušati da iskoristi gubitak Lokomotive i zabilježi drugu pobjedu u sezoni. Prvenstvo je otvorio porazom od Lokomotive iz Sofije (0:1), ali je potom pred svojim navijačima savladao Slaviju 2:0. Posljednji put su se Lokomotiva i Botev sastali sredinom februara ove godine, kada su u Plovdivu odigrali 0:0. Lokomotiva je to prvenstvo završila na petoj poziciji, prvoj ispod mjesta koje je vodilo u Evropu, a Botev na 13., tik iznad crte zone ispadanja.

DINAMO BUKUREŠT - SEPSI (PONEDJELJAK, 20.30), DVOJKA 2.25

Rumunski šampion je već eliminisan na startu kvalifikacija za Ligu šampiona. Moldavski Šerif bio je bolji od tima legendarnog asa naših istočnih komšija Giorgija Hadžija. Urartu je tek nakon penala u Mostaru izgubio od Zrinjskog u Ligi prvaka, pa je utjeha za oba tima kvalifikacije za najslabije evropsko takmičenje. Tim iz grada na obali Crnog mora potresen je nakon eliminacije tima iz Tiraspolja, u domaćem šampionatu savladali su Voluntari sa 4:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti