Trijumfi Hajduka, Rozenborga i Jang Bojsa uz Mozzart donose najveću zaradu

Nigdje nećete naći veće

Trijumfi Hajduka, Rozenborga i Jang Bojsa uz Mozzart donose najveću zaradu

Sponzorski tekst

Izbor fudbalskih utakmica je sve veći, a bukmejkeri Mozzarta i ove nedelje su izabrali nekoliko njih na koje vam nude sjajnu ponudu.

Konkretno, na tri meča će pobjeda favorita u svakom momentu da donese najveću kvotu na svijetu. U pitanju su dva keca, iz Hrvatske i Norveške, odnosno dvojka iz Švajcarske. Konkretno, u fokusu su Hajduk, Rozenborg i Jang Bojs.

HAJDUK - RIJEKA (NEDELJA, 21.05), KEC 1,95

Hajduk je važnom pobjedom nad zagrebačkim Dinamom počeo novu sezonu hrvatskog prvenstva. Štaviše, klub je primio gol u prvom poluvremenu, ali je na samom kraju susreta uspjeo da izjednači i prekrene rezultat 2:1. Splićani gotovo da nisu gubili u prijateljskim utakmicama, tako da su puni samopouzdanja pred drugo kolo prvenstva Hrvatske i duela sa Rijekom. Gosti su u seriji od pet uzastopnih pobjeda, od čega su tri ostvarene na pripremama. Riječani su u prvenstvu Hrvatske savladali Rudeš sa 4:0, a poslije toga su u drugom kolu borbe za Ligu konferencije porazili Dukađini minimalnim rezultatom 1:0.

ROZENBORG - OD GRENLAND (NEDELJA, 17.00), KEC 1,85

Rozenborg je imao period kada je ekipa dosta gubila. Međutim, neuspiješan period je završen i u posljednjim mečevima ekipa iz Trondhajma izgledala je mnogo bolje. Čak je uspijela da pobjedi Tromse (2:1) i Stremsgodset (1:0). Rozenborg je odigrao posljednji meč u borbama za Ligu konferencije kada je remizirao sa Krusejdersom u Severnoj Irskoj 2:2. Poslije 16 odigranih kola Od ima 22 boda, tri više od Rozenborga, što omogućava ekipi da zauzme sedmo mjesto na tabeli. Od dobro izgleda u gostima, gdje je izgubio samo četiri meča. U posljednjim susretima Od nije ostavio šansu Volerengi (2:1) i Olesundu (3:0).IVERDON - JANG BOJS (NEDELJA, 16.30), DVOJKA 1,42

Iverdon je novajlija u elitnoj diviziji Švajcarske. Prošle sezone ekipa je igrala u Čelendž ligi, gdje je zauzela prvo mjesto. Bila je pet bodova ispred Lozane. Ipak, Iverdon nije dobro startovao u Superligi i poražen je prošle nedelje protiv Ciriha u gostima 2:0. Jang Bojs je prošle sezone osvojio prvenstvo. Žuto-crni nisu ostavili šanse protivnicima i nadmašili su najbližeg pratioca Servet za 16 poena. Tim iz Berna pozitivno je započeo novo izdanje prvenstva. U startnom kolu Jang Bojs nije ostavio nikakve šanse Lozani (2:1).

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

NAPOMENA: Kvote su podložne promijenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.