Mozzart nudi najveće kvote na svijetu na Feyenoord i Porto

Mozzart promo kvote

Mozzart nudi najveće kvote na svijetu na Feyenoord i Porto

Sponzorski tekst

Bogat dan na fudbalskim terenima. Počinje grupna faza Lige šampiona, a Mozzart je i ovoga puta priredio velika iznenađenja. Bukmejkeri su bili prilično optimistični, tako da danas imate dvije kvote koje nećete naći nigdje u svijetu.

U pitanju su kečevi na Feyenoord protiv Celtica na startu grupne faze evropske elite, kao i dvojka na Porto u okršaju sa Shakhtarom na neutralnom terenu u njemačkom Hamburgu, takođe u okviru najjačeg kontinentalnog takmičenja.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica u nadolazećem periodu.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

FEYENOORD - CELTIC (UTORAK, 21.00), KEC 1.65

Feyenoord je izgradio pristojnu formu i izgleda jako dobro u posljednje vrijeme. On je neporažen u pet mečeva zaredom. Posljednja tri susreta odlučio je u svoju korist, i to ubjedljivo, postigavši ​​čak 17 golova i primivši samo tri. U posljednjem meču vikenda Feyenoord je deklasirao Heerenven rezultatom 6:1 i zauzeo treće mjesto u holandskoj Eredivisie. Arne Slott koristi formaciju 4-2-3-1, a kod kuće je poražen samo jednom u posljednjih devet susreta.

Celtic takođe dobro izgleda na početku nove sezone, pošto je izgubio samo jedan od posljednjih devet mečeva. Jedini poraz dogodio se protiv Kilmarnocka (0:1) kada je trener Brendan Rodgers eksperimentisao sa postavom. Napad Celtica je takođe u savršenom redu. Celtic je u tom periodu postigao 16 golova. Istina, nije uvijek uspijevao da pokaže optimalan nivo igre na gostovanjima, pa je malo vjerovatno da će jurnuti naprijed od početka.

SHAKHTAR - PORTO (UTORAK, 21.00), DVOJKA 1.82

Shakhtar se odlično snalazi u ukrajinskom nacionalnom prvenstvu. U sedam odigranih kola ekipa je pobijedila pet puta i dva puta remizirala. Ovakva statistika joj omogućava da vodi na tabeli turnira sa 17 bodova, tri koraka ispred Krivbasa. Međutim, malo se vjeruje u Rudare u evropskim takmičenjima, jer su ne tako davno igrali prijateljske utakmice sa vrhunskim klubovima i gubili od svih sa visokim rezultatom: Tottenhama (1:5), Ajaxa (0:3) i čak i grčki AEK (0:5).

Nakon poraza u Superkupu Portugala od Benfice (0:2), Porto je samouvjereno krenuo u novu sezonu nacionalnog prvenstva. U pet odigranih kola klub ima četiri pobjede i jedan remi, a samo po dodatnim pokazateljima Zmajevi zaostaju za Boavistom i Sportingom na vrhu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ako pogledate protivnike u grupi, jedino je Barcelona ozbiljna prijetnja, dok su predstojeći protivnici i belgijski Antverpen manje strašni, jer očigledno ne nadmašuju plavo-bijele po kvalitetu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.