Mrguda proziva 12. januara, dogovoreno prvo pojačanje?
Proteklog vikenda kluba iz Tešnja je učestvovao i na Memorijalu "Asim Ferhatović Hase"

TOŠK za sada bez novih imena

Mrguda proziva 12. januara, dogovoreno prvo pojačanje?

Samir Mlaćo

Nakon učestvovanja na turniru Asim Ferhatović Hase nogometaši TOŠK-a nastavili su sa zimskim odmorom. Klub iz Tešnja za sada nije angažovao nijedno pojačanje, a prvo bi trebao biti Ajdin Mujagić koji je prije par dana raskinuo saradnju sa FK Mladost Doboj Kakanj.

Mujagić je nastupao I za omladinske selekcije, te prvi tim Željezničara, kao i NK Travnik, a u Tešnju vjeruju da će dogovor o saradnji sa 20-godišnjakom biti postignut do kraja sedmice.

U Tešnju planiraju angažovati još jednog lijevog beka, te vezistu, dok odlazaka prema riječima šefa struke Ajdine Mrgude neće biti.

Mrguda je prozivku za drugi dio sezone zakazao 12. januara 2019. godine.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjetimo, NK TOŠK je prvi dio sezone okončao na šestom mjestu Prve lige FBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi