Brutalna prepiska Mudryka i navijača ugledala svjetlo dana: "Šta se koji ku**c..."
FOTO: EPA

Navijač sve odlučio objaviti

Brutalna prepiska Mudryka i navijača ugledala svjetlo dana: "Šta se koji ku**c..."

E. Oštraković

Današnjim porazom od Wolverhamptona navijači Chelseaja su nastavili da se brukaju. Ovaj put obrukani su pred svojim navijačima, a konačan rezultat bio je 4:2 u korist Wolvesa.

Malo ko je mogao i pomisliti da će ovo biti užasna sezona za Chelsea, ali na kraju ni Pochettino nije uspio da uradi nešto što bi to promijenilo.

Jedan od onih sa čijim izvedbama navijači nikako nisu zadovoljni jeste reprezentativac Ukrajine Mudryk. Jedan navijač je to odlučio i da mu kaže.

Tako mu se navijač javio na Instagramu, a fudbaler Chelseaja mu je odgovorio. Njihova prepiska ugledala je svjetlo dana.

"Šta se koji ku**c dešava sa tobom? Da li si zaboravio igrati fudbal. Nije dovoljno to što daješ. Nešto se mora promijeniti. Možda ne bi bilo loše da vježbaš igru jedan na jedan. Svaki put kada si na terenu imamo igrača manje", brutalan je bio navijač Chelseaja.

Oglasi

Nedugo nakon toga stigao je odgovor Mudryka.

"Dođi da igramo jedan na jedan. Igramo u 10 funti", napisao je Mudryk.

"Brate lično bih ti dao novac kada bi mogao zabiti gol. Mi smo navijači Chelseaja. Imaš Everton sledeći, zabi gol", napisao je navijač.

"Ti si dobar u fudbalu?", bio je odgovor Mudryka.

Oglasi

Chelsea poveo pa doživio sramotu

Nije se činilo da će stvari izgledati ovako na kraju utakmice kada je Palmer u 19. minuti postigao gol za vodstvo domaće ekipe.

Stvari na početak samo tri minute kasnije vraća Cunha nakon asistencije Gomesa. Do kraja prvog poluvremena Wolverhampton dolazi do preokreta. Igrala se 43. minuta kada je Disasi postigao autogol.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U drugom poluvremenu još dva gola u mreži Chelseaja. Prvo je Cunha postigao svoj drugi gol, a igrala se 63. minuta.

Isti igrač kompletirao je hat-trick golom sa bijele tačke u 82. minuti, a konačan rezultat postavio je Silva golom u 86. minuti.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MosaNjazri
Prepisujete i ne znate prepisat,jakvi retardi. 10k= 10 funti??????
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti