Pukla bruka u Londonu - Supruga zvijezde Chelseaja javno prozvala Mauricija Pochettina!
FOTO: Instagram

Navijači je podržali

Pukla bruka u Londonu - Supruga zvijezde Chelseaja javno prozvala Mauricija Pochettina!

E. Oštraković

Navijačima Chelseaja već je preko glave onoga što gledaju od svojih igrača ove sezone. Ponovo su se njihovi ljubimci osramotili na domaćem terenu.

Chelsea je danas igrao sa Wolverhamptonom na domaćem terenu i na kraju je osramoćen i poražen sa 4:2.

U toku utakmice navijači Wolverhamptona pjevali treneru Chelseaja da će dobiti otkaz već ujutro.

Nakon što su doživjeli blamažu na svom terenu navijači su uputili žestoke zvižduke svojim igračima dok su išli u svlačionicu.

Kao šlag na tortu bilo je oglašavanje supruge iskusnog defanzivca Chelseaja Thiaga Silve. Ona je odlučila da se oglasi na svom Twitter nalogu nakon nove sramotne predstave Chelseaja.

Oglasi

"Vrijeme je za promjenu. Ako budete čekali još malo biti će prekasno", napisala je Isabelle Silva.

Njena objava naišla je na odobravanje navijača Chelseaja, a neki su čak napisali da bi ona bila bolji trener od Pochettina.

Chelsea poveo pa doživio blamažu

Nije se činilo da će stvari izgledati ovako na kraju utakmice kada je Palmer u 19. minuti postigao gol za vodstvo domaće ekipe.

Stvari na početak samo tri minute kasnije vraća Cunha nakon asistencije Gomesa. Do kraja prvog poluvremena Wolverhampton dolazi do preokreta. Igrala se 43. minuta kada je Disasi postigao autogol.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U drugom poluvremenu još dva gola u mreži Chelseaja. Prvo je Cunha postigao svoj drugi gol, a igrala se 63. minuta.

Isti igrač kompletirao je hat-tric golom sa bijele tačke u 82. minuti, a konačan rezultat postavio je Silva golom u 86. minuti.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BosanskaSvedska
I ove supruge i traktoristi na vrh glave!
1 0
Tutumaca
Bitno da si ti u svedskoj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi