Muhamed Bešić ide na novu posudbu

U Evertonu ga ne žele

Muhamed Bešić ide na novu posudbu

Bh. reprezentativac Muhamed Bešić, kako prenose britanski mediji, neće ostati u Evertonu.

Iako iza sebe ima prilično dobru sezonu u dresu Middlesbrougha, navodno Bešić ni sada nije u planovima trenera Evertona Marca Silve i primoran je i narednu sezonu provesti na posudbu.

Tako barem smatraju britanski mediji, navodeći, između ostalog, kako je Silva tu odluku već i saopštio našem standardnom reprezentativcu.

Ranije su se kao naredne stanice u Bešićevoj karijeri pominjali Bešiktaš, Fenerbahče, zatim Aston Villa i Newcastle, no sve do sada ništa konkretno se nije desilo po pitanju prelaska u nabrojane klubove, pa je još uvijek pitanje gdje će igrati u narednom periodu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naš fudbaler je za Everton posljednji nastup ubilježio još 7. decembra 2017. godine u Evropskoj ligi protiv Apollona iz Limassola. Na Goodisonu ne bi imali ništa protiv i da prodaju Bešića, a navodno traže 10 miliona eura, što je duplo veći iznos od onog za koji je prethodno stigao iz Ferencvaroša.

Osim Bešića, ovog ljeta Everton će gotovo pa sigurno napustiti i James McCarthy.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti