Muhamed Bešić ne može na trening Evertona: Klub zabranio dolazak nekolicini igrača!
Foto - EPA

Ne žele ništa da rizikuju

Muhamed Bešić ne može na trening Evertona: Klub zabranio dolazak nekolicini igrača!

Midhat Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Bešić (28) ne trenira sa ostatkom ekipe Evertona.

Rukovodstvo tima s Goodison Parka zabranilo je dolazak na treninge fudbalerima koji su se vratili s posudbe, među njima je i Bešić, te je bh. veznjak prinuđen da trenira samostalno.

Razlog što je Bešiću i ostalim igračima zabranjen pristup trening-centru je koronavirus. Ne žele ništa da rizikuju, pa se Muhamed i društvo spremaju po posebnim uputama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bešić je, podsjetimo, proteklu sezonu proveo na posudbi u Sheffield Unitedu. Tamo nije ostao do kraja sezone i vratio se u Everton po okončanju posudbe.

Izvjesno je također da bh. fudbaler naredne sezone neće biti član tima iz Liverpoola. On je prekrižen kod Carla Ancelottija i vjerovatno će morati da potraži novi klub.

Top Komentari

nijepoznat
Besa King
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi