Skauti Evertona i Atalante gledaju Amera Gojaka

Bitan meč za bh. veznjaka

Skauti Evertona i Atalante gledaju Amera Gojaka

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Amer Gojak večeras ima poseban motiv da se dokaže u utakmici Dinama i Hajduka.

Sjajnog veznjaka zagrebačkog tima s tribina Maksimira posmatraju skauti poznatih evropskih timova, a u Zagreb su stigli skauti italijanske Atalante i engleskog Evertona.

Gojak se već nekoliko mjeseci povezuje s odlaskom iz Dinama. Atalanta je i ranije pokazivala interes i neće biti nikakvo iznenađenje ako bh. fudbaler završi u Seriji A.

S druge strane sasvim sigurno da prija i interes Evertona kojeg s klupe predvodi legendarni Carlo Ancelotti, a sam Premiership je svima veliki izazov.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Gojak je već pet i po godina član Dinama i vidjet ćemo da li je došlo vrijeme za rastanak.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

opca123
Svak tko imalo prati Gojaka zna da je jedan od gorih igrača Dinama koji konkurira za prvu momčad, zato i je zamjena u europi, a i u HNLu nije odigrao poštenu utakmicu ima 20 kola. Kakvi Everton, Atalanta...
2 5
JJ90
Eh evo i crveni dobio. Joj Amere
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi