Muhamed Bešić ponovo oblači dobro poznat dres?

Klub ga ponovo želi

Muhamed Bešić ponovo oblači dobro poznat dres?

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Bešić (28) neće u narednoj sezoni nositi dres Evertona.

Bh. veznjak je prekrižen kod Carla Ancelottija, a klub sa Goodisona će pokušati da ga proda ili da ga posudi negdje do kraja sezone u kojoj mu ističe ugovor.

Proteklu sezonu Bešić je proveo na posudbi u Sheffield Unitedu. Igrao je dobro, iako nije nastupio u previše utakmica, a ako je vjerovati engleskim medijima, bh. veznjak bi ponovo mogao obući dres ovog tima.

Menadžer, Uniteda Chris Wilder veliki je ljubitelj igre našeg fudbalera i pokušat će ga nagovoriti da ponovo obuče dres kluba sa Bramall Lanea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, nema dileme da će Bešić imati i drugih ponuda. Na njemu je da odluči šta želi, jer u Evertonu gotovo sigurno neće igrati.

Bešić je protekle sezone u dresu Sheffield Uniteda odigrao 13 utakmica i postigao je jedan gol.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi