Muslimović ne krije ambicije TOŠK-a: Sve osim samog vrha bio bi promašaj!

U Tešnju završili sa kompletiranjem igračkog kadra

Muslimović ne krije ambicije TOŠK-a: Sve osim samog vrha bio bi promašaj!

S. Mlaćo

Manje od mjesec dana ostalo je do početka nove sezone Prve lige FBiH. Jedan od klubova koji će sigurno pretendovati za sami vrh tabele je NK TOŠK iz Tešnja.

U TOŠK-u ne kriju ambicije, a šef struke Nusret Muslimović ističe da se radi veoma kvalitetno i da optimizma ne manjka, čak naprotiv.

"Za sada sve protiče jako dobro. Nova je sredina, ali sve je pozitivno. Jučer smo kompletirali tim, a dogovorene su i prijateljske utakmice do početka sezone", priča Muslimović na početku razgovora za SportSport.ba.

O ambicijama kaže.

"Ako ne budemo među dvije-tri ekipe u vrhu, to će biti promašaj. Ovako ekipa se mora plasirati veoma visoko, jer se i kvalitetno radi, a i velika je podrška Uprave kluba".

Prelazni rok za klub iz Tešnja je završen.

"Sa jučerašnjim dolaskom Eldara Šehića to je to. Bilo je dosta promjena u ekipi, ali doveli smo ono što nam je trebalo i sve smo radili ciljano. Dobit ćemo sigurno mnogo dolaskom Travančića, Dizdarevića, Poturalića, Šabića, uz naravno ove koji su ostali, kao što su Kitanović, Koprivica, itd...".

Kada je nova sezona u pitanju, Muslimović kao dobar poznavatelj stanja u ligi jasno ističe da će biti veoma žestoko.

"Mi smo na početku istakli naše ciljeve, a ima tu naravno još kvalitetnih ekipa. Olimpik, Bratstvo, Zvijezda, to su uvijek timovi koji se bore za vrh", dodao je Muslimović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Muslimović je posljednji angažman imao u Bratstvu iz Gračanice, a sa klubom iz Tešnja želi napraviti iskorak. Vjeruje da uz podršku vjernih navijača TOŠK može mnogo pokazati na bh. nogometnoj sceni.

Top Komentari

mirza24
uhhhhh jadna majko ko biva muslimovic ce nesto napraviti hahahaha koliko ima talova u tosk
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi