Muslimović: Protiv Veleža očekujem jako dobru utakmicu

Trener Bratstva pred meč 2. kola

Muslimović: Protiv Veleža očekujem jako dobru utakmicu

S. Mlaćo

Nakon poraza u prvom kolu od Rudara iz Kaknja (3:0), nogometaši Bratstva okrenuli su se narednokm kolu i duelu sa mostarski Veležom.

Velež je također neslavno krenuo u novu sezonu Prve lige FBiH s obzirom da je poražen od Olimpika (0:1), te će oba tima imati priliku za prve bodove.

Za zvaničnu stranicu NK Bratstvo govorio je šef struke tog tima Nusret Muslimović.

"Očekuje nas jako težak meć sa Veležom, upoznati smo sa njihovim pozitivnim stvarima ali i nedostacima koje ćemo pokušati iskoristiti. Obzirom na poraze u prvom kolu, obje ekipe će igrati na pobjedu, i očekujem jako dobru utakmicu. Što se tiče našeg sastava imamo par problema jer je upitan nastup Jukana i Karađuza a Kahrimanović zbog crvenog kartona neće imati pravo nastupa. Ipak i pored toga svi igralči koji dobiju priliku, vjerujem da će dati svoj maksimum kako bi pred domaćim navijačima ostvarili pobjedu", kazao je Muslimović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Meč između Bratstva i Veleža igra se sutra sa početkom u 17:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi