Muslin poručio Kežmanu: Vidimo se na sudu
Foto: EPA

Stigao odgovor

Muslin poručio Kežmanu: Vidimo se na sudu

Donedavni selektor srbijanske reprezentacije Slavoljub Muslin poručio je Mateji Kežmanu, agentu Sergeja Milinković-Savića, da se pripremi na sudski proces. 

Kežman je, naime, izjavio da je odbio 'kombinaciju' sa Muslinom optužujući ga da uzima procente od nogometaša da bi bili u reprezentaciji, a na odgovor iskusnog stručnjaka nije dugo trebalo čekati. 

Raspravu preko medija Muslin nije želio. Odlučio je sve riješiti putem suda. 

"Nemam šta da kažem na sve što je napisano. Mogu samo da poručim  vidjećemo se na sudu. Tamo će imati priliku da sve svoje tvrdnje koje je iznio i dokaže. Ja sam u svojim izlaganjima iznosio činjenice, a on samo nagađanja", prokomentarisao je Muslin. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Loši odnosi na relaciji "Muslin - Kežman" rezultat su toga što donedavni srbijanski selektor nije želio u nacionalni tim pozvati Milinković-Savića, iako je jedan od najboljih nogometaša u Seriji A. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi