Muslinu otkaz jer nije dozvolio predsjedniku Saveza da igra
Foto: EPA

Nevjerovatna vijest iz Srbije

Muslinu otkaz jer nije dozvolio predsjedniku Saveza da igra

Midhat Šljivak

Slavoljub Muslin dobio je nedavno otkaz na klupi reprezentacije Srbije.

Iako je ovaj 64-godišnji stručnjak Orlove odveo na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, odlučeno je da mu se uruči otkaz i istočne komšije će na Mundijal sa novim imenom na klupi.

Međutim, srbijanski mediji tvrde kako je Muslin iz nevjerovatnog razloga dobio otkaz od predsjednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze.

Prvi čovjek FS Srbije je, vjerovali ili ne, tražio od Muslina da mu pruži šansu za igru u dresu reprezentacije u utakmici protiv Gruzije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Kada je to bivši selektor Srbije odbio, postao je neprijatelj prvog čovjeka srbijanskog fudbala. On je pokrenuo hajku o njegovom otkazu i na kraju je cilj ispunjen i Muslin je otišao sa klupe Srbije.

Privremeni selektor je Mladen Krstajić, a uskoro će biti poznato i ime čovjeka koji će predvoditi Srbiju na Mundijalu u Rusiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti