Mudryk je vidio da ga kamerman snima, ali niko ne može da vjeruje šta je od njega tražio

On još nije sazrio i odrastao

Mudryk je vidio da ga kamerman snima, ali niko ne može da vjeruje šta je od njega tražio

Endin Čaušević

Mykhailo Mudryk početkom januara pojačao je Chelsea dolaskom iz Shakhtara u transferu vrijednom čak 70 miliona eura, ali dolazak u London pretvorio se u noćnu moru. Da Mudryk još uvijek treba da sazrije i odraste najbolje je pokazao video koji je nastao nakon jučerašnjeg meča Chelsea - Newcastle kada su mnogi shvatili šta je Ukrajinac rekao kamermanu.

Chelsea je jučer završio jednu od najlošijih sezona u posljednjih 20 godina, a jasno je da se u londonskom klubu spremaju velike promjene u igračkom kadru.

Klub je potrošio nevjerovatnu sumu novca u prethodnih godinu dana na pojačanja, a na kraju su rezultati u potpunosti izostalo. Plavci su čak ostali i bez Evrope što je za njih sigurno najveći udarac.

Navijači su nezadovoljni igrama i traže promjene, te odlaske pojedinih igrača. Na meti kritika je već neko vrijeme i Mudryk koji je plaćen čak 70 miliona eura u januaru, ali njegove igre u dresu Chelseaja bile su za zaborav.

Da je on okupiran i fokusiran više na društvene mreže nego na svoje igre na terenu najbolje se vidjelo i nakon jučerašnje utakmice Chelseaja i Newcastlea.

Na kraju utakmice igrači Chelseaja su napravili tradicionalan krug po terenu kako bi pozdravili navijače, a kada je kamera počela snimati Ukrajinca on je pokazao svima koliko je ustvari još u duši dijete.

Oglasi

U jednom trenutku Mudryk je prišao kamermanu i rekao mu da ga snima s druge strane jer mu ta strana lica bolje izgleda.

Kamerman je poslušao Ukrajinca koji je vidio da je on promijenio stranu i klimnuo mu je glavom u znak odobravanja što ga je poslušao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači Chelseaja su zapazili taj potez Mudryka i nisu baš imali milosti prema ovom 22-godišnjaku na društvenim mrežama. Ne žele da ga klub proda, ali su poslali jasnu poruku Ukrajincu da je krajnje vrijeme da "odraste", uozbilji se i konačno počne igrati i opravdavati ogroman novac koji je klub u njega uložio.

Mudryk je od dolaska u Chelsea za ovaj klub odigrao 17 mečeva u svim takmičenjima, ali je uspio upisati tek dvije asistencije.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi