"Ku*vo od kapitena i dalje šutiš, truhnut ćeš u tamnici do kraja života"

Najžešće uvrede do sada

"Ku*vo od kapitena i dalje šutiš, truhnut ćeš u tamnici do kraja života"

Admin Čaušević

Napad Rusije na Ukrajinu trajeveć danima, a najviše ispaštaju civili i djeca koja ginu iz sata u sat. 

Međunarodne sportske organizacije su preuzele niz akcija protiv Rusije, a najžešću je izrekla FIFA koja je izbacila rusku reprezentaciju iz baraža te samim tim i Svjetskog prvenstva.

Mnogi ukrajinski sportisti su žestoko kritikovali invaziju Rusije, a u utorak je defnazivac Evertona, Vitali Mykolenko otišao korak naprijed.

Mykolenko je bez dlake na jeziku prozvao reprezentavce Rusije, prije svih kapitena ruskog nacionalng tima, Artema Dzyubu.

"Dok i dalje šutiš ku*vo zajedno sa us*anim saigračima, mirni civili se ubijaju u Ukrajini", poručio je Mykolenko koji je u Everton stigao u januaru iz Dynamo Kyeva.

Oglasi

"Bit ćeš zaključan u tamnici do kraja života i što je najvažnije do kraja života tvoje djece. Drago mi je zbog toga", poručio je 22-godišnji štoper.

Inače, ukrajinski fudbaleri su snimili i kratki video u kojem pozivaju da se prekine rat u Ukrajini i zaustavi ruska invazija.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Prije nekoliko dana glasan je bio i Oleksandr Zinchenko koje je poručio da se nada da će predsjednik Rusije, Vladimir Putin umrijeti pod najvećim bolom, ali je nakon toga izbrisao svoju objavu.

Rat u Ukrajini je ušao u sedmi dan. Prva runda mirovnih pregovara održana u ponedjeljak je propala i teško je vjerovati da će ubrzo biti zaustavljena ruska agresija.

Top Komentari

Sanska_Prangija
Ma jedu ****a, do jucer su zajedno s rusima pomagali braci vlasima vise sarajva i po bosni da nas kolju. Dobrovoljci ukrajnski
6 1
rauber_bh
Jarane i Ukrajini ima svašta ko.i kod nas. Ti što su bili kako ti kažeš "vise sarajva" su nekakvi bolesnici. Svako ima svoj rs a u tom rs ima dobrih i čestitih ljudi. Negdje više negdje manje.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti