Na Otoku su već predstavili prvih 11 Arsenala pod vodstvom Mourinha

Kako bi tim izgledao ako dođe Portugalac?

Na Otoku su već predstavili prvih 11 Arsenala pod vodstvom Mourinha

E. Škorić

Jose Mourinho navodno bi mogao naslijediti Unaija Emeryja na klupi Arsenala.

Portugalac još od decembra 2018. godine nema posao, ali se sada spominje kao novi trener Arsenala, a uz to se povezuje i sa Tottenhamom.

No, sudeći po otočkim portalima, Portugalac je "99 posto" novi menadžer Topnika, pa je čak 'otkriven' sastav koji će igrati na Emiratesu pod palicom bivšeg menadžer Manchester Uniteda i Chelseaja.

Na golu bi ostao Leno, Luiz i Bailly, kojeg bi navodno Mou doveo u slobodnom transferu iz Manchestera, činili bi stoperski tandem, a bekovske pozicije popunili bi Tierney i Bellerin, što znači da bi naš Sead Kolašinac čekao šansu s klupe.

U formaciji 4-2-3-1 ispred zadnje linije bili bi Torreira i Witsel, kojeg također Mou želi dovesti, ispred njih Ozil, po stranama Aubameyang i Pepe, te isturen Lacazette.

Pa i nije tako loše, zar ne? Navijači Arsenala sada priželjkuju ili Mourinha ili bilo koga drugog nezadovoljni Emeryjem koji nije očarao ove sezone, a kiks protiv Crystal Palacea samo je produžio agoniju tima iz sjevernog Londona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, za sada su to sve samo novinarske zamisli i želje navijača, još uvijek se čekaju zvanične stvari. Prije svega, Arsenal mora da dogovori dolazak Mourinha, a onda i da radi na dovođenju pojačanja.


Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Ovo je bas sranje , neka je vama na dusu, ali tesko da vam se i ostvari..
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi