Na pomolu trampa, Diego Costa ide u Italiju?
EPA

Atletico i Napoli prave posao

Na pomolu trampa, Diego Costa ide u Italiju?

Atletico Madrid i Napoli pripremaju veliku trampu.

Nije tajna da se Jorganždije već mjesecima interesuju za napadača Napolija Arkadiusza Milika, a mediji u Španiji otkrivaju i na koji način bi Poljak mogao završiti u Madridu.

Milik ulazi u posljednju godinu ugovora i za Napoli je prioritet njegova prodaja kako se ne bi desilo da napusti klub bez obeštećenja, a svjesni toga, u Atleticu su Napolitancima ponudili razmjenu.

Tačnije, Atletico je Napoliju u zamjenu za Milika ponudio iskusnog Diega Costu koji je u posljednje vrijeme sve manje u planovima Diega Simeonea i ova trampa ne bi bila nelogična.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Costa bi mogao da oživi karijeru u Napoliju, a italijanski tim bi dobio i zamjenu za napadača koji nema namjeru produžiti ugovor", pišu mediji u Španiji.

Kamen spoticanja za Atletico su jedino Milikova primanja. Ona iznose pet miliona eura po sezoni...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi