Prihvaćena ponuda Napolija za otkrovenje prošlogodišnjeg prvenstva Južne Amerike

Da li će ofanzivac prihvatiti transfer?

Prihvaćena ponuda Napolija za otkrovenje prošlogodišnjeg prvenstva Južne Amerike

Everton Soares je bio jedno od otkrovenja prošlogodišnje Copa Americe. Dobio je šansu u reprezentaciji Brazila, igrao sjajno i na kraju turnir krunisao golom i asistencijom u finalu protiv Perua.

Od tada se očekuje da 24-godišnji krilni napadač napravi skok u Evropu, a vrlo lako bi karijeru mogao nastaviti u Napoliju.

Nije Napoli jedini zainteresovan za Evertona, ali je klub sa San Paola prvi koji je napravio konkretan korak u cilju realizacije njegovog transfera.

Navodno je Napoli već uputio zvaničnu ponudu Gremiju za Evertona, vrijednu 25 miliona eura, a klub iz Porto Alegrea je istu prihvatio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sada su sve karte u Evertonovim rukama i Napoli može jedini čekati i vidjeti želi li Brazilac na San Paolo ili će čekati ponude drugih evropskih klubova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi