Nainggolan: Lukaku me nazvao i rekao da dolazi i da ga sačekam, a onda su mene otjerali

Belgijanac pričao o odlasku iz Intera

Nainggolan: Lukaku me nazvao i rekao da dolazi i da ga sačekam, a onda su mene otjerali

Edmir Škorić

Radja Nainggolan je u ljeto 2018. godine doveden u Inter, no samo godinu dana kasnije klub mu je okrenuo leđa.

Radja nije bio u planovima trenera Antonija Contea, pa je morao da napusti Milano i odlučio se vratiti u Cagliari.

"Ludo je prodavati igrače silom. Klub nikada neće pobijediti takve stvari, a igrači se pretvaraju u brojeve", govori i danas razočarani Belgijanac.

"Odveo sam Inter u Ligu prvaka s odlučujućim golom, ali zasluga pripada svima. Drago mi je što su ove godine zaista jaki, želim im sve najbolje i ne bi mi smetalo ako osvoje Scudetto, ali s moje strane ima malo gorčine".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mislim da sam mogao ostati u tom timu. Klub je donio odluku o meni. Conte je od kluba zatražio nove igrače. Ako želite nešto dobiti, također morate dati. Čudno je da prije dvije godine kažete da ne možete bez ovog igrača, a onda dvije godine kasnije više ne mislite o njima i to mi nije logično", dodao je Radja.

"Čuo sam se s Lukakuom preko ljeta. Rekao mi je da ide u Milan, zamolio me je da ga sačekam: 'Ajde, bit ćemo zajedno ove sezone'. Tada se dogodilo suprotno", zaključio je belgijski veznjak.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeriaA
Doso si ko frajer iz Rome i poceo da pijes i pusis a malo da treniras pa na utakmici nemores meda zato sad igraj u Cag.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti