Nainggolan potvrdio da je pozitivan na koronavirus, dramatični dani su pred njim

Svi se brinu za zdravlje njegove supruge

Nainggolan potvrdio da je pozitivan na koronavirus, dramatični dani su pred njim

Endin Čaušević

Italijanski mediji objavili su jučer da je koronavirus pogodio i ekipu Intera.

Sky Sport Italia prvi je objavio da su na koronavirus pozitivna dvojica igrača Intera, a riječ je o Radji Nainggolanu i Roberto Gagliardini. Obojica su se danas oglasila i potvrdila te vijesti.

Međutim, sada su mnogi u strahu šta bi se moglo dešavati u porodici Nainggolana. Naime, poznato je da je njegova supruga Claudia tek nedavno pobijedila rak i uspjela se oporaviti.

No, ono što mnoge brine jeste činjenica da je i ona vjerovatno zaražena što bi je moglo skupo koštati. Claudia se već jučer testirala, ali veznjak Intera nije otkrio kakav je bio rezultat testa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Pozdrav svima. Nažalost, pozitivan sam na koronavirus i nalazim se u izolaciji. Dobio sam mnogo poruka podrške i iskreno vam se zahvaljujem na tome. Nadam se da ću se uskoro vratiti na teren", poručio je Belgijanac.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi