Nainggolan se vraća u Inter, ali već zna ime novog kluba?

Želi ga Fiorentina

Nainggolan se vraća u Inter, ali već zna ime novog kluba?

E. Čaušević

Belgijski fudbaler Radja Nainggolan igra na posudbi u Cagliariju, ali će se na ljeto vratiti u Inter.

Iz Cagliarija su poručili da nemaju dovoljno novca kako bi otkupili ugovor Nainggolana što znači da će on na kraju sezone biti vraćen u Inter. No, tu se gotovo sigurno neće dugo zadržati jer su na Meazzi već odlučili da ga stave na transfer listu.

Prema pisanju italijanskih medija Inter neće imati problema oko prodaje Nainggolana jer je već nekoliko klubova pokazalo interes za njega, a prva na listi je Fiorentina.

Klub iz Firence je ponudio Interu da dovedu Nainggolana na posudbu naredne sezone, te da na kraju iste budu obavezni otkupiti njegov ugovor od kluba s Meazze.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter i Fiorentina pregovaraju oko cijene koju će ovaj klub platiti na ljeto 2021. godine, a kako stvari stoje cifra će biti oko 20 miliona eura. U dosadašnjem dijelu sezone Nainggolan je odigrao 24 meča za Cagliari i zabio je četiri gola, te dodao šest asistencija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi