Rezultati su jasni: Dominacija Edina Džeke
(VIDEO) Navijači Rome su birali najbolje u 2017. godini, a Dijamant je pokupio najveći broj glasova u nekoliko kategorija. Najbolji gol, najbolja izvedba...

Protekla godina u Rimu je bila u znaku kapitena bh. reprezentacije

Rezultati su jasni: Dominacija Edina Džeke

Roma na početku 2018. godine dodjeljuje priznanja svojim igračima za njihove poduhvate u prethodnoj godini, a kako stvari stoje naš Edin Džeko je "pomeo konkurenciju".

Naime, na zvaničnoj stranici Rome je organizovano glasanje u nekoliko kategorija, uključujući i ono za najboljeg igrača. Ova titula je prije nekoliko dana otišla u ruke Edina Džeke, a nešto kasnije su objavljeni rezultati i glasanja za najbolji gol Rome u 2017. godini

Navijači Rome su odlučili da je najbolji gol u prethodnoj godini bio fantastični volej Edina Džeke u utakmici protiv Chelseaja u okviru grupne faze Lige prvaka.

Edin je ovaj gol postigao u fantastičnom susretu na Stamford Bridgeu u kojem je Roma priredila veliki povratak i uspjela odnijeti bod sa gostovanja kod Chelseaja.

Pomenuti susret je završen rezultatom 3:3, a Edin Džeko na ovoj utakmici jednostavno nije mogao napraviti pogrešan potez.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dijamant je utakmicu na Stamford Bridgeu završio sa dva gola na svom kontu, a navijači Rome su izglasali da je ova njegova partija bila najbolja individualna izvedba jednog fudbalera Vučice u 2017. godini.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SEIKO
Čuj pomeo konkurenciju, obični đikan.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi