Najbolji defanzivac Serije A priznao da će ovog ljeta promijeniti klub

Napušta Torino

Najbolji defanzivac Serije A priznao da će ovog ljeta promijeniti klub

E. Škorić

Sjajni defanzivac Gleison Bremer potvrdio je da će ovog ljeta napustiti Torino, nakon glasina da ga žele najveći timovi u Seriji A.

Zvijezda Torina izabrana je za najboljeg defanzivca Serije A, a očekuje se da će ovo ljeto napustiti klub. Na meti je Intera i Milana, ali i Juventusa, PSG-a i Tottenhama.

"Razgovarao sam sa menadžerom i rekao mu da želim da idem, želim da igram u Ligi prvaka i da nastupam za Brazil. Pitanje je vremena, gledam nekoliko ponuda, ali mislim da sljedeće sezone neću biti u Torinu", otvoreno je rekao Bremer.

Unatoč tome što je izjavio da se nada kako će igrati za Brazil, Bremer je također rekao da bi, ako poziv ne dođe, rado krenuo stopama nekoliko svojih sunarodnjaka i obukao dres Italije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Moj san je igrati za reprezentaciju Brazila, ali otkako sam stigao u Italiju dočekali su me raširenih ruku. Proglašen sam najboljim defanzivcem u Italiji. Volio bih igrati za Brazil, ali ako me jednog dana ne žele i ako me Italija pozove, otišao bih bez pitanja".

Izvještaji u Italiji pokazuju da je Torino postavio traženu cijenu od 50 miliona eura za Bremera, a Inter se smatra najvećim kandidatom za njegovo dovođenje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi