Najkontroverznija ličnost Serije A koči Džekin transfer u Juventus!

Sve se odužilo

Najkontroverznija ličnost Serije A koči Džekin transfer u Juventus!

A. Čaušević

Edin Džeko još uvijek nije igrač Juventusa. Italijanski mediji su ubijeđeni da će se transfer realizovati, međutim to još uvijek nije slučaj. 

Posljednje informacije s Apenina govore da je Aurelio De Laurentiis najveći krivac zašto još uvijek nema transfera Arkadiusza Milika u Romu, odnosno Džeke u Juventus.

De Laurentiis koji zbog svojih izjava, tvrdoglavosti i čudnih ideja može poprimiti epitet najkontroverzije ličnosti Serije A još uvijek nije dao zeleno svjetlo za realizaciju posla.

Milik je jučer obavio ljekarski pregled, ali još uvijek treba riješiti neke stvari sa Napolijem, odnosno finansijsku stranu.

Naime, Napoli traži od napadača da plati kaznu koju je dužan zbog štrajka kompletne ekipe u novembru prošle godine. De Laurentiis odugovlači i s pravim na ličnost jer su mu zasmetale pojedine reklame koje je Milik snimio u Poljskoj.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Od ranije je poznato da poljski napadač prvo treba produžiti ugovor s Napolijem na još jednu godinu kako bi ga Roma mogla posuditi te na kraju sezone obavezno otkupiti.

Sve to Džeku drži na čekanju koji bi na ljekarske preglede u Torino trebao stići u ponedjeljak, što znači da bi mogao imati najemotivniji mogući debi za Juventus jer Stara dama u drugom kolu igra Rome u Rimu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Boze sacuvaj,do sad bi i marisol progledala i saznala da je ona ustvari sama svoja dajidzicna dok vi dovedete Dzeku......
5 0
Shik
Jao Esmeralda sta nam radis...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi