14

Komentari (14)

Am00
Puno bolje igraju sa ovim trenerom, Puno srece u nastavku karijere.
2323
Ove godine Vico vas ostavio sine tamo gde ne zasluzujete biti a dogodine ce vas poslati tamo gde pripadate..Nista ti nemas zasluge tu ..Zelen si...tako da budi sretan sto ti tata ima taj klub gde mozes da radis...
rame
Mali je dobar !
Manager
u čemu ? :D , taljenju sa malim od Dudukove sestre ? :)
Chico
Ova sezona je nqjveci cirkus u historiji bh fudbala, a mozda i jugoslovenskog. Poslijeratne sezone su oberregularne za ovo cemu smo svjedocili. Krupa ni pomocu trikova nije mogla ostati u ligi, al je ostala zahvaljujuci Vici Zeljkovicu.
Grohot
odlicne si saradnike pardon sudije imao, mislim svaka cas.
Manager
Vico Zeljković ?
kurjak
E moje dijete,
kurjak
@Manager Ne znam koji dio nije jasan.Još kad je Borac uzeo bodove u Bijeljini znalo se da Radnik ispada a logično je bilo da će Krupa ostati u PL i sad on neki stručnjak. Kod nas se sve to rješava prije na pet-šest kola,ne čeka se zadnje kolo.
Manager
@kurjak meni je sve jasno. Jel iko više od mene pisao u komentarima na ovom portalu o korupciji u ligi od dolaska Vice na mjesto predsjednika ? Ne znam jel tebi ima možda nešto nejasno ? Ja u svom komentaru pitam da li je Vico Zeljković taj o kojem se piše u naslovu. Ali mi tvoje replike na moj komentar nisu jasne.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti