Hasan Salihamidžić pravi najskuplji transfer 2022. godine?

Ako Lewa ode

Hasan Salihamidžić pravi najskuplji transfer 2022. godine?

E. Ganibegović

Robert Lewandowski ovog ljeta svim silama želi dres Bayerna zamijeniti onim Barcelone.

S obzirom na fudbalerovu odluku i činjenicu da ima još samo godinu dana ugovora, Bayern će najvjerovatnije dopustiti odlazak Roberta Lewandowskog, ali samo ako Barcelona ili neki drugi klub plati 50 miliona eura.

S obzirom na situaciju, uprava Bayerna odlučila je i ko će biti zamjena za Roberta Lewandowskog ako Poljak ovog ljeta ode.

Kako prenosi Corriere dello Sport, izabranik je Nigerijac Victor Osimhen, napadač Napolija, koji će, ako bude doveden, postaviti nove rekorde na tržištu po visini transfera.

Citirani izvor piše da je Bayern spreman platiti čak 120 miliona eura u zamjenu za Victora Osimhena, iznos za koji bi se Napoli pristao rastati od Nigerijca.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ukoliko stigne u Bayern u zamjenu za iznos koji su zatražili Talijani, Victor Osimhen bi postao protagonist najskupljeg transfera 2022. godine.

Sada rekord drži Dušan Vlahović kojeg je Juventus u januaru doveo iz Fiorentine za 82 milijuna eura. Ovog ljeta najskuplji igrač je Aurelien Tchouameni kojeg je Real Madrid kupio od Monaca za 80 miliona eura.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Nezz što troše ovolike pare na napadača kad osvajaju ligu 100%.Bolje Bilbiju da dovedu bio bi sigurno među najboljim strijelcima u toj egzotičnoj ligi
3 5
DamirS
Svaki mogući ili obavljeni transfer vi pišete samo Hasan ovo Hasan ono, nigdje kluba u toj priči. A neki dan kad je bila neka negativ a priča onda ste napisali: jesu li Bayern i Hasan napravili grešku?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi