27

Komentari (27)

Marciano87
Hocemo li ko srbi slaviti poraze,treba jos praznik da pravimo posto svake godine obiljezavamo ovo?
milivoje
Spuštamo zavjesu na sezonu u kojoj su nas na putu do duple krune zaustavili prirodna katastrofa, državno neuređenje i korumpirani nefudbalski savez. Kao i uvijek, vratićemo se jači! "Tam-tam-tam-ta-ram jedan to je kad si sam Dva su ti i tvoj brat prizemlje i prvi sprat Tvoja mama, brat i ti to je tri, to je tri Četiri je, hajde, shvati kad se tata kući vrati Petica je brojka laka to je uz vas još i baka Kad je deda vaš gost čest to je onda brojka šest Kad uz sve njih cuku gledam to je sedam, to je sedam Još i mače u gužvi toj onda je to osmi broj Mi se ne bojimo učimo da brojimo"
Uranija
Nemoj biti tako skroman: pored titule i kupa vi bi u ligi šampiona fantastičnom taktikom i uzavrelom atmosferom na stadionu Grbavica prolazili iz kola u kolo do Play off-a i tu bi bili veliki autsajderi protiv velikog tima kao što je Lisabonski Sportig. Poslije prvog meča u kojem ste odlično igrali i uspjeli ne primiti gol na grbavici a zabiti jedan uslijedila bi uzvratna utakmica na stadionu svjetlosti (Luž), poslije prvih 45 min bi rezultat bio anuliran i sporting bi vodio 1:0 ali onda u drugom poluvremenu bi amaw kamatar briljantnom taktikom pomutio pamet protivniku i u minuti 86. bi šelješnčar zabio gol i otišao u grupnu fazu lige prvaka.... saveze srami se :(:(:(
Sarajlija46
Od tada svaku noc sam imao nocnu moru hahahahah.Pa bolan 6 godina je proslo jos pricate o tome,dosadili ste i Bogu i narodu s tim vise.Svaki dan i sa VAR-om se ovo desava.Sto im nisu uvalili 2 3 komada i eto.Svaka cast momcima koji su nas odveli na svjetsko ali nismo iz ove utakmice ni bod zasluzili
Sarajlija46
Kako smo igrali
Fareus1921
Realno zaslužili smo prolazak
Sarajlija46
Pa kada sve sagledas jesmo zasluzili.Ali ne treba toliko kukati,I vecim ekipama i repkama se to desava u bitnijim utakmicama pa ne placu toliko.
Zaštita Identiteta
Sta ba pricate vi, kakva Francuska i 1:1... te godine kad smo s Francuzima igrali, pojedemo Albance kod njih, i debilan faul napravimo, Hasagic brani s povrijedjenim ledjima (Begovic na klupi). Brat puca, Hasagic se pomjerio nije i 1:1, prc milojko... kakvi Francuzi, kakve ublehe. I jest, bilo je za penala ono Spahino.
DR..AJIZAG
MISLIM da je najveca GLUPOST, kapitena Spahica protiv FRANCUSKE(opravdano dosuđen penal), jer smo ih rastavili na PROSTE FAKTORE..
vedin
Penderinos
Da smo dobra reprezentacija bili bi i na euru u francuskoj i na svjetskom u Rusiji, ovako vazda moramo strijepiti
milivoje
Dabogda svaka ovakva bila,sve izgubili dabogda
YouTalkinToMe
Idi sinko nabi se na kolac, nebil’ ti doslo iz guzice u glavu.
Bospol
Zasto citas sportsport moj Mulitine ...idi citaj srpski portal u srpskoj republici u srpskom gradu na cirlici srpsku ti seku j....
vedin
Milivoje jedi ****a
Uranija
@milivoje @Bospol @vedin Miki je mitoman sa grbavice, mrzi savez zato što mu amaw kamatar nije znao ispuniti uplatnicu prošle sezone pa je savez zbog Uefinih pravila morao da nejač sa grbavice suspenduje, a ove sezone zbog covida su morali da poslušaju mišljenje struke tj.ministarstva zdravlja iz rs-a i prekinu ligu i proglase Sarajevo kao prvoplasirano na tabeli prvakom države BiH. Nemojte mu puno zahatariti, muka je to golema kod mitomana Mikija :):):)
Edo90
Da Bog da nemali nikako utakmica oni za koje navijas
Adnanos
Sto uopste obracate paznju ovoj za****nciji. Hajde sljedeci put iznenadite sami sebe i nemoj te ni lajkat, ni dislajkat a ni komentarisite a necu ni ja.
manijaci_____
Odma se zelje fatas *ebem te u usta zvaljava
Uranija
@manijaci_____ Šta bi neki dan sa onim ‘nacionalistom’ banjalučkim, jesi ga prebio!?! Ako jesi, neka si, ko ga jbe :):):)
manijaci_____
Reko frajer da ce doc na dbr
DamirS
Glavni sudija nema veze s ovom situacijom. Pomoćnici signaliziraju ofsajd a on samo svira na osnovu njihove odluke. U svakom slučaju šteta, mogli smo sa Francuzima odigrati dobar meč u 1/8 finala.
DamirS
I još da dodam kako se Spahić amaterski ponio kod gola, isto onda kada je protv Francuske pogriješio na 1:1 u Parizu. Isti igrač nas je 2 puta koštao istorijskog plasmana.
vedin
Valjas gluposti! Nije Spahic kriv sto je Susic počeo utakmicu bez lijevog beka.
Uranija
@vedin tvoje je pravo da imaš glupo i zatucano mušljenje, ali isto tako ne može niko opravdati glupost koju je Spahić napravio kod gola Nigerije (izgubio čistu loptu)
kiki
ebali vam racuni i deda mater
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti