Najveće kvote u Mozzartu na Ligu šampiona: U pitanju kvote na dva meča

Kvote na pobjede Chelsea i Leipziga neće biti nigdje u svijetu tako visoke kao u Mozzartu

Najveće kvote u Mozzartu na Ligu šampiona: U pitanju kvote na dva meča

Sponzorski tekst

Ovaj utorak je dosta sadržajan i pun prilika za zaradu. Grupna faza Lige šampiona se nastavlja, a Mozzart kladionice su pripremile dvije najjače kvote za neke od najzanimljivijih fudbalskih utakmica na programu.

U mjesecu oktobru uplatom depozita na Mozzart nalog putem Xbona ili Klikera dobijaš 20% bonusa.

MILAN - CHELSEA (UTORAK, 21.00), DVOJKA 2.55

Može se reći da Milanu ide prilično dobro ove sezone. Nalazi se na petom mjestu u Serii A, ali blizu su lidera Napolija. U Ligi prvaka, nakon remija u Salzburgu, slavili su protiv zagrebačkog Dinama (3:1) na San Siru, pa uprkos prošlosedmičnom porazu od Chelseaja u Londonu, Rossoneri imaju dobre izglede za plasman u nokaut fazu. Milan se poslije teškog poraza na Stamford Bridgeu (3:0) za vikend, uprkos ogromnom broju kadrovskih gubitaka, obračunao sa torinskim Juventusom i slavio (2:0). Chelsea je solidan u Premijer ligi, jer je na četvrtom mjestu. U Ligi šampiona izjednačeni su po bodovima sa Milanom, imaju po četiri, dok je Salzburg vodeći sa pet. Poraz u Hrvatskoj od Dinama pokvario je sliku, ali Plavi su odlučni da u drugom gostovanju ne dožive isti scenario.

CELTIC - RB LEIPZIG (UTORAK, 21.00), DVOJKA 2.20

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Aktuelni šampioni Škotske su bezuspješno otvorili grupnu fazu Lige prvaka. Celtic je u tri kola uspio osvojiti samo jedan bod i danas se nalazi na posljednjoj poziciji na tabeli Grupe F. U 4. kolu dočekuje RB Leipzig, koji ih je prošle sedmice savladao sa 3:1. Početak nove sezone u nacionalnom šampionatu protekao je dobro, a zeleno-bijelima je najvažnija bila pobjeda u derbiju protiv Rangersa (4:0) i osvajanje prvog mjesta. Kada je u pitanju RB Leipzig, mora se priznati da on nije konstantan, ali i da je kadar za velike stvari. Početak sezone počeo je porazom u njemačkom Superkupu, nakon čega je ekipa loše krenula u prvenstvenu kampanju. U devet kola Bullsi su ostvarili tri pobjede i tri remija, te su 11. na tabeli. Međutim, situacija se popravlja i RB Leipzig je neporažen u posljednja tri meča u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti