"Najviše sam tužan zbog navijača"
EPA

Izjava Maurzija Sarrija nakon meča

"Najviše sam tužan zbog navijača"

E. Ganibegović

Trener Napolija Maurizio Sarri je poslije poraza od Juventusa rekao kako je tužan najviše zbog navijača, koji su opet nevjerovatno bodrili svoju ekipu.

Jedini pogodak na utakmici postigao je Goznalo Higuain, koji je prije prelaska u Juventus nosio dres Napolija.

"Umoran tim ne može držati Juventus u njihovoj polovici terena 70 minuta", rekao je Sarri za Mediaset Premin.

"Ako smo bili u mogućnosti da ih zadržimo toliko dugo, to znači da smo se dobro kretali s loptom. Problem je u tome što su naši napadači umorni i nismo pretvorili svoju dominaciju u golove."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Dopustili smo Juventusu nekoliko kontranapada i to je to. Nažalost nemamo mnogo opcija u napadu i ne možemo koristi drugi sistem jer je Mertens jedini centralni napadač."

"Jako sam tužan zbog dva razloga. Najviše zbog navijača, a drugi razlog je taj što sam svoju ekipu na terenu vidio u sivim dresovima, a ne u tradicionalno plavim", dodao je trener Napolija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi