Nakon briljantnog Mundijala: Dalić dobio prvu ponudu za nastavak karijere

Bogata ponuda za hrvatskog stručnjaka

Nakon briljantnog Mundijala: Dalić dobio prvu ponudu za nastavak karijere

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić dobio je prvu ponudu nakon završetka Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Iako sa Hrvatskim nogometnim savezom ima ugovor do 2020. godine, Daliću je stigla prva ponuda i to veoma bogata.

Naime, kako prenose Sportske novosti, jedan kineski klub je ponudio Daliću ugovor na tri godine za koji bi dobio oko 15 miliona eura. Podsjetimo, on je već ranije radio u Aziji, pa je veoma cijenjen, a posebno nakon sjajnog uspjeha sa Vatrenima u Rusiji.

Naravno, ovo vjerovatno neće biti jedina ponuda za Dalića ovog ljeta, ali je ipak za očekivati da će on ostati na klupi Hrvatske i pokušati napraviti veliki rezultat na Euru za dvije godine.

Svemu dodajmo da je Dalić nakon povratka u Hrvatsku izjavio će mu posao selektora Hrvatske uvijek biti omiljen, pa taman u budućnosti trenirao Brazil ili Barcelonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi