Nakon šokantnog poraza Juventusa, još su samo četiri evropske ekipe neporažene ove sezone
Malo ko je očekivao da bi Juventus mogao prekinuti svoj niz bez poraza baš protiv Genoe

Može li jedna od ove četiri ekipe dočekati kraj sezone bez poraza?

Nakon šokantnog poraza Juventusa, još su samo četiri evropske ekipe neporažene ove sezone

S. Pašalić, foto: EPA

Juventus je u nedjelju doživio šokantan poraz od Genoe 2:0.

Golovima Stefana Sturara i Gorana Pandeva prekinut je nevjerovatan niz Juventusa od 27 utakmica u Seriji A bez poraza ove sezone.

Ekipa iz Torina je bila posljednja iz liga petice koja je bila bez poraza u ovoj sezoni. Sada još samo PAOK, Crvena zvezda, Slovan Bratislava i Maccabi Tel Aviv nisu doživjeli poraz.

Grčka tim PAOK pobijedio je 22 puta i odigrao tri puta neriješeno od svojih 25 utakmica do ovog trenutka i bježi sedam bodova Olympiakosu u nastojanju da stignu do svog prvog naslova u 34 godine.

Crvena zvezda nezaustavljivo juri prema naslovu nakon što je upisala 24 pobjede od svojih 27 ligaških utakmica ove sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bratislava je pobijedila u 19 odigranih utakmica i upisala četiri remija te imaju velikih 14 bodova prednosti ispred Žiline i vrlo blizu su osvajanja naslova.

I onda je tu Maccabi Tel Aviv čiji je sportski direktor Jordi Cruyff, a koji je pod vodstvom trenera Vladimira Ivića upisao 21 pobjedu i odigrao šest puta neriješeno ove sezone, te ima 15 bodova prednosti ispred Maccabi Haife.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi