Nakon što se u njega "zaljubio" Sampaoli, sada je zapao za oko i Interu

Meza seli u Italiju?

Nakon što se u njega "zaljubio" Sampaoli, sada je zapao za oko i Interu

Bio je neizostavan dio neuspjelog eksperimenta Jorgea Sampolija na klupi Argentine, a sada bi se Maxi Meza konačno mogao dokopati Evrope.

Ovaj 26-godišnji ofanzivni veznjak, koji po potrebi pokriva i krilne pozicije, je očigledno bio miljenik sada već bivšeg selektora Argentine, reprezentacije koja je još jednom razočarala - ovaj put na Mundijalu u Rusiji.

Ipak, Maximiliano Meza očigledno ima kvalitete koje su se svidjele čelnicima Intera, jer Sport Mediaset javlja da su Nerrazurri intenzivirali pregovre sa njegovim predstavnicima pošto postaje sve jasnije da od transfer Luke Modrića neće biti ništa.

Međutim, italijanski mediji upozoravaju da nije samo Meza meta Intera koji je ozbiljno zainteresovan i za fudbalera ruskog Zenita, Leandra Paredesa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Maxi Meza trenutno brani boje argentinskog Independientea sa kojim ima ugovor do 2021. godine.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Robijaš 1988
Hahahahahah Jel to Sampaoli peder pa se zaljubio
3 0
ja224
meni nije neki igrač na SP-u ništa posebno.Bio jedan od najlošijih igrača Argentine
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi