Namik Helić: Drugo poluvrijeme smo odigrali dosta srčanije, zaslužili smo pobjedu
Pruža sjajne partije u dresu TOŠK-a.

Mladi igrač TOŠK-a za SportSport.ba

Namik Helić: Drugo poluvrijeme smo odigrali dosta srčanije, zaslužili smo pobjedu

E. Oštraković

Nogometaši TOŠK-a jučer su ostvarili novu pobjedu i to nakon sjajnog preokreta protiv ekipe Metalleghea iz Jajca.

Gosti su došli do vodstva sredinom prvog poluvremena, ali je domaća ekipa uspjela da u drugom poluvremenu preokrene rezultat i ostvari pobjedu.

Jedan od kreatora preokreta bio je mladi Namik Helić, koji je na početku sezone pojačao ekipu TOŠK-a.

On je učestvovao u akciji kod prvog gola, a za drugi gol bio je asistent.

"Moram priznati, jedna dosta teška utakmica je iza nas. Nismo baš najbolje ušli u utakmicu i desio se taj gol, ali srećom imali smo dobar razgovor na poluvremenu u svlačionici. U drugom dijelu odigrali smo dosta srčanije, te smo zasluženo preokrenuli rezultat", rekao je mladi vezni igrač TOŠK-a.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kako kaže u TOŠK-u je dočekan jako dobro, a u narednim utakmicama očekuje samo pobjede svoje ekipe.

"Primljen sam sjajno. Ekipa je dosta mlada i svi gledaju samo da pomognu svom kolegi, nebitno o kome je riječ. Već u srijedu imamo Kup gdje želimo proći dalje, a zatim gostujemo u Banovićima. Pokušat ćemo tamo dobro odigrati, a ako to uspijemo rezultat sigurno neće izostat", završio je Helić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti