Napeto u Bayernu: Skandal na relaciji Rodriguez - Salihamidžić

Kolumbijac je nezadovoljan

Napeto u Bayernu: Skandal na relaciji Rodriguez - Salihamidžić

Bayern nije pretjerano uvjerljivo krenuo u novu sezonu. Premda se očekivalo da će Bavarci ponovo biti dominantni u prvenstvu, nakon deset odigranih kola na kontu imaju 20 bodova i nalaze se na trećem mjestu sa četiri boda manje u odnosu na vodeću Borussiju Dortmund.

Ponajviše su, naravno, nezadovoljni Bayernovi navijači koji su u nekoliko navrata tražili promjene na klupi, ali rukovodstvo kluba je stalo uz Niku Kovača koji, barem za sad, nema razloga za brigu.

Mediji u Njemačkoj pišu kako Kovač trenutno ima velikih problema u održavanju discipline Bayernove svlačionice. Leđa mu je okrenulo nekoliko nogometaša, među kojima je James Rodriguez koji je javno kritikovao Kovača, a čini se da Kolubmijac nije u ništa boljim odnosima ni sa Hasanom Salihamidžićem.

Da se situacija u Bayernu ne smiruje svjedoči i informacija koju je plasirao ugledni Bild. Prema natpisima njemačkog lista, Rodriguez je nakon utakmice u Mainzu, gdje je Bayern prije desetak dana slavio sa 2:1, odbio da se rukuje sa Salihamidžićem kojeg je to razljutilo.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Griješiš...", navodno je Salihamidžić na španskom rekao Rodriguezu.

Nadao se Rodriguez da će nakon teških sezona u Realu naći sreću u Bayernu, ali idila za njega nije dugo trajala. Priliku u Bayernu dobija sve rjeđe...

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vialli
šta oni imaju bit u dobrim odnosima? hasan direktor a ovaj indijanac igrač.
35 5
merim
Kako bi mu ja zabranio i treninge i utakmice do isteka ugovora...pa treniraj po teretanama a drugom klubu samo se priblizi pa da je iz osme lige svu bi.mu platu uzeo kako bi se ko pudlica vratio a menadzeru njegovom izlobirat da nijedan klub ne posluje s njim e tako se treba postavit prema ovakvim igracinama. Ne mozes na stadion. Ne mozes u trening centar. Ne mozes u drugi klub, mozes u teretanu. Oduzet mu stan oduzet mu auto i angazovat advokate da mu za svaku sitnicu skinu milion sa racuna. Pa ces sljedeci put razmislit dobro ko koga treba postovat a ko koga moze zgazit u unustit
35 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi