Armani Emporio i Diego Maradona: Napoli je predstavio dresove kao niko do sada

Sjajan marketing

Armani Emporio i Diego Maradona: Napoli je predstavio dresove kao niko do sada

S. Grebović
Teme:

Fudbalski klub Napoli danas je predstavio najnoviju garnituru dresova za sezonu koja je pred nama.

Dizajn potpisuje slavna marka Giorgio Armani koja će ujedno biti i novi tehnički sponzor u inovativnom obliku saradnje, a prezentaciju dresova upriličili su sjajnim videom.

Dres tima podno Vezuva je inspirisan sa sedam vrlina koje čine pravog ratnika (pravda, hrabrost, ljubaznost, poštovanje, iskrenost, čast i odanost), a u klipu se pojavljuju inserti legendarnog Diega Maradone koji je branio boje ovog kluba sa juga Italije.

Uobičajeni plavi domaći komplet dresova ima tamnoplavi ovratnik i linije na rukavima, dok je rezervni komplet čine momenti crvene boje sa svijetloplavim detaljima na rukavu i ovratniku.

Treći komplet je obične bijele boje sa zlatnim nijansama oko rukava.

Napolitanci će u novu sezonu sezonu Serie A krenuti domaćom utakmicom u nedelju od 20:45 protiv Venezije, povratnika u prvi razred talijanskog fudbala.

Pogledajte kako to izgleda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi