Molim? Svijet fudbala ne pamti ono što je kontroverzni Laurentiis obećao ako Napoli izbaci Barcelonu
Fudbaleri Napolija dobiti će 10 miliona eura ako izbace Barcelonu.

Velika premija

Molim? Svijet fudbala ne pamti ono što je kontroverzni Laurentiis obećao ako Napoli izbaci Barcelonu

E. Ganibegović

Kontroverzni predsjednik Napolija, Aurelio de Laurentiis, obećao je nevjerovatnu premiju svojim fudbalerima ako večeras uspiju da izbace Barcelonu.

Večeras se u Kataloniji od 21 sat traži putnik u četvrtfinale Lige prvaka. Jedni će tugovati, a drugi se radovati. Sastaju se Barcelona i Napoli.

Prvi susret ova dva tima odigran u Italiji završen je bez pobjednika, 1:1, tako da večeras možemo očekivati neizvjestan meč.

Predsjednik Napolija, Aurelio de Laurentiis, u izjavi prije utakmice najavio je nešto što svijet fudbala vjerovatno niti ne pamti.

Naime, on je obećao da će igračima Napolija isplatiti premiju u iznosu od 10 miliona eura ako uspiju da izbace Barcelonu iz takmičenja i prođu dalje.

[twitter]https://twitter.com/centregoals/status/1767636802133959066[/twitter]

Oglasi

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen - Kounde, Araujo, Cubarsi, Cancelo - Lopez, Christensen, Gundogan - Yamal, Lewandowski, Raphinha.

Napoli (4-3-3): Meret - Rui, Jesus, Rrahmani, Di Lorenzo - Traore, Lobotka, Anguissa - Kvaratskhelia, Osimhen, Politano.

Arsenal - Porto

U istom terminu, od 21 sat, sastaju se u Londonu Arsenal i Porto. Portugalci su slavili 1:0 u prvoj utakmici, a ovo su sastavi:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Arsenal (4-3-3): Raya - White, Saliba, Gabriel, Kiwior - Odegaard, Rice, Jorginho - Saka, Havertz, Trossard.

Porto (4-2-3-1): Diogo Costa - Wendell, Pepe, Otavio, Joao Mario - Varela, Nico Gonzalez - Galeno, Pepe, Conceicao - Evanilson.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi