Napoli dobio zvaničnu ponudu za Gabbiadinija

WBA želi italijanskog napadača

Napoli dobio zvaničnu ponudu za Gabbiadinija

Endin Čaušević

Italijanski napadač Manolo Gabbiadini nalazi se na izlaznim vratima Napolija i prema svemu sudeći karijeru će nastaviti u Engleskoj.

Od Gabbiadinija se ove sezone dosta više očekivalo posebno kada je tešku povredu zadobio Milik. Ipak, Italijan nije uspio da ostvari očekivanja kluba, te će najvjerovatnije već u zimskom prelaznom roku promijeniti klub.

Mediji u Italiji prenijeli su danas da je Napoli potvrdio da je na adresu kluba stigla zvanična ponuda za ovog napadača. Njegov agent Giuseppe Cannella potvrdio je ovu informaciju.

"Mogu vam potvrditi da je stigla ponuda od WBA. Oni su spremni platiti između 16 i 18 miliona eura. Prema mom mišljenju to je realna cijena s obzirom da se radi o zimskom prelaznom roku. Jasno je da Napoli želi minimalno 20 miliona, ali teško da će uspjeti toliko dobiti", rekao je Cannella.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je dodao da još uvijek nije poznato da li će Napoli prihvatiti ponudu iz Engleske, dok s druge strane Gabbiadini ima želju da svoju karijeru nastavi u Premiershipu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi