Napoli dogovorio sa Reininom zamjenom, čeka se Bayer

Leno na pragu transfera

Napoli dogovorio sa Reininom zamjenom, čeka se Bayer

Iskusni Pepe Reina će od naredne sezone biti član Milana, pa na San Paolu već neko vrijeme tragaju za njegovom zamjenom.

Navodno je potraga završena, pa će "jedinicu" Napolija obući njemački čuvar mreže Bernd Leno.

Leno se izdvojio kao favorit za Reinino mjesto nakon što je pod Vezuvom splasnuo interes za Rui Patricija, a posrednik u transferu njemačkog golmana iz Bayer Leverkusena u Napoli, Fabio Parisi, poručuje da je posao gotovo završen.

"Već neko vrijeme radimo na ovom transferu. Nadamo se da će klubovi uskoro postići konačni dogovor. Kada je u pitanju dogovor između Lena i Napolija on je veom blizu... Možemo čak reći da on već postoji", poručio je Parisi, pa dodao:

"Sada moramo sačekati na Bayer da završimo posao. Mislim da će sve biti gotovo za par dana".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi