Napoli večeras protiv Intera igra u posebnim dresovima i izgledaju savršeno

U čast Maradone

Napoli večeras protiv Intera igra u posebnim dresovima i izgledaju savršeno

Edmir Škorić
Teme:

Derbi kola u Seriji A večeras igraju Inter i Napoli na stadionu Giuseppe Meazza.

Lider Serije A, Napoli, ima priliku da se osamostali na vrhu pošto je sinoć Milan doživio poraz u Firenci. Napoli je sada jedini tim bez poraza u prvenstvu, ali jedan od najtežih ispita ima večeras.

U derbiju protiv Intera Napolitanci će igrati u posebnim dresovima u čast Diega Aramnda Maradone.-

Napoli je u novoj sezoni već koristio nekoliko različitih verzija dresova, ali ovaj put će to biti posebno zbog činjenice da se igra u čast nekadašnje legende ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na prednjoj strani dresa nalazi se lik slavnog Argentinca koji je nažalost preminuo prošle godine.

Top Komentari

emanuelmacron
ko se razumije u fudbal,ali bez navijacke euforije,zna dobro da Inter nije dorastao Napoliju ,inemoze ga ni okrznut,premija je nerjeseno,i ako budu isli na nerjeseno ,izgubice pred sami kraj kao i dosad,zato stto imaju panicnu odbranu Kao Roma.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti