Dok se Milan poigravao sa Napolijem, na tribinama smo gledali neočekivane scene

Velike podjele među navijačima

Dok se Milan poigravao sa Napolijem, na tribinama smo gledali neočekivane scene

S. Mlaćo
Milan je Napoliju sinoć očitao nogometnu lekciju i sigurno će navijači kluba iz Napulja dugo pamtiti sinoćnji meč.

Na terenu je dominirao Milan, a na tribinama smo gledali pomalo nevjerovatne scene. Naime, navijači Napolija su nezadovoljni zbog povećanja cijena ulaznica i pooštravanjem mjera zaštite na stadionu, te su planirali šutnjom ispratiti sinoćnji meč.

Ipak, grupa navijača to nije željela da podrži i naravno došlo je do međusobnog obračuna.

Prvi haos desio se u prvom poluvremenu, a u drugom je desetak navijača odlučilo fizički da se sukobi.

Pojedini navijači su to sve naravno i zabilježili, pa sa stadiona koji nosi ime po legendarnom Diegu Armandu Maradoni dolaze neočekivane scene.

Treba istaći da je dio navijača okrenuo i leđa prvom čovjeku kluba Aureliju De Laurentiisu, dok je drugi dio stao uz njega.

I to je naravno donijelo nerede, te je nekoliko baklji ubačeno u teren. Oni 'obični' navijači koji ne žele podjele su zbog toga i napustili tribine, razočarani, kako stanjem na terenu, tako i na tribinama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Napoli će do titule u Seriji A s obzirom da ima 71 bod, a Lazio je na 55, dok Milan ima 51.

Na sinoćnjem meču u Napulju briljirao je Leao koji je upisao pogodak i asistenciju, dok su se u listu strijelaca upisali i Diaz te Saelemaekers.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi