Eliminacija Napolija nije pogodila nikoga kao TV voditeljicu

Grcala je u suzama

Eliminacija Napolija nije pogodila nikoga kao TV voditeljicu

H. Zilić

Napoli je eliminisan u četvrtini finala Lige prvaka. U dva meča bolji je bio Milan sa ukupnih 2:1. Gledali smo dvije sjajne i veoma borbene utakmice.

Rossoneri su sinoć remizirali na stadionu Diego Maradona" rezultatom 1:1, tako da je trijumf sa San Sira iz prve utakmice od 1:0 bio dovoljan za plasman među četiri najbolja evropska tima prvi put nakon 2007. godine.

Poraz Napolija je pogodio je mnoge navijače, osjetila se tuga na stadionu, a posebno je pogodio i poznatu TV voditeljicu Caterinu Balivo.

Ova 43-godišnjakinja je već dvije decenije poznato lice na TV kanalima u Italiji, jedno vrijeme je vodila i sportske emisije, a nije niakda skrivala ljubav prema Napoliju.

Veliki ja navijač tima sa juga Italije i sinoć joj je bilo jako teško.

Oglasi

Italijanski mediji su plasirali njene objave sa društvenih mreža gdje nije skrivala suze, a javila se uživo i u program.

"Gorka i teška noć. Hvala momci, volim vas", poručila je Caterina dok je grcala u suzama.

Inače pomenuta voditeljica je u sretnom braku sa poznatim italijanskim piscem Gudio Brerom. Na "ludi kamen" stali su 2014. godine, a pomenuti par ima i dvoje djece Coru i Alberta.

Caterina je i vatreni navijač fudbalske reprezentacije Italije i veoma je aktivna na društvenim mrežama. Ranije je priznala da veoma cijeni i poštuje igre Lionela Messija.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Mnogi je smatraju za ženu koja je otvorila nova vrata djevojkama u medijskom svijetu, pogotovo onom sportskom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi