Napoli napravio važan posao, u junu potpis

Sve je dogovoreno

Napoli napravio važan posao, u junu potpis

Pregovori između Piotra Zielinskog i Napolija su uspješno okončati, javljaju italijanski mediji.

Ovaj reprezentativac Poljske se u proteklom periodu dovodio u vezu s odlaskom iz Napolija, međutim sve dileme oko njegove budućnosti sada su otklonjene.

Mediji u Italiji javljaju da je Zielinski postigao dogovor s rukovodstvom Napolija i da će sljedećeg mjeseca potpisati, novi, poboljšani ugovor prema kojem će 'pod Vezuvom' zarađivati 4.5 miliona eura uz bonuse.

Prema novom ugovoru u Napoliju bi Zielinski trebao ostati sve do 2024. godine, osim ukoliko se se pojavi klub koji će aktivirat otkupnu klauzula koja će navodno iznositi blizu 100 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na potpis ugovora će se čekati do sredine juna kada Italija otvara granice za međunarodne letove, što , uostalom, sada stvara prepreku njegovom agentu Bartolomeju Boleku da doputuje u Napulj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi