Napoli ostao bez nekoliko ključnih igrača pred derbi s Milanom

Problemi za Spallettija

Napoli ostao bez nekoliko ključnih igrača pred derbi s Milanom

Edmir Škorić
Teme:

U sklopu 18. kola italijanske Serije A derbi će odigrati Milani Napoli na San Siru u nedjelju.

Glavni trener Napolija Luciano Spalletti neće moći računati na nekoliko ključnih igrača u utakmici s Milanom.

Iz ovih ili onih razloga u timu nema Lorenza Insignea, Victora Osimhena, Marija Ruija, Kalidoua Koulibalya i Fabiana Ruiza, dok je Kostas Manolas potpisao za Olympiakos prije nekoliko dana.

Insigne se još nije oporavio od bolesti. Osimhen je podvrgnut operaciji lica i nadao se povratku na teren, no liječnici su mu zabranili da trenira, čak i da nosi masku. Ostali igrači su takođe povrijeđeni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Spalletti je za utakmicu protiv Milana prijavio ove igrače: Marfella, Meret, Ospina; Di Lorenzo, Ghulam, Juan Jesus, Malkuit, Rrahmani, Zanoli; Anguissa, Demme, Elmas, Lobotka, Zielinski; Lozano, Mertens, Unas, Petania, Politano.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi