Dobro i igraju kako mjesecima nisu primili platu

Napoli

Dobro i igraju kako mjesecima nisu primili platu

E. Škorić
Teme:

U Napoliju je situacija daleko od idealne...

Napoli je poražen u nedjelju navečer kod kuće od Milana s 3:1, a ubrzo nakon toga počelo se govoriti o odlasku Gennara Gattusa, no čini se da klub ima daleko veće probleme o kojima se šuti.

Novinar Raija otkrio je kako su još u julu posljednji put nogometaši Napolija dobiti plate, a upravo to je razlog tenizija u svlačionici.

Smatralo se da bi Napoli ove sezone mogao da bude konkurentan za Scudetto, ali ako se nastave problemi, upitno će biti i da li mogu da izbore Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mnogi klubovi su u krizi zbog pandemije koronavirusa, ali predsjednik Napolitanaca Aurelio de Laurentiis ide korak dalje...

Top Komentari

pero98
Nadam se da neće dobro odigrati u četvrtak.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi