Napoli i Torino "počastili" protivnike sa 23 gola u mreži

Pripremne utakmice

Napoli i Torino "počastili" protivnike sa 23 gola u mreži

H. Zilić

U toku su pripremne utakmice klubova širom Evrope pred start nove sezone.

U brzinu su ubacili i klubovi iz Italije.

Prema tradiciji, početak priprema, klubovi iz Serije A koriste za utakmice protiv niželigaša, što rezultira i visokim rezultatima, a tako je bilo i danas.

Torini je igrao prijateljski duel protiv Obermaisa i slavio sa 11:0. Za Bikove redom su pogađali Sanabria, Milico, Aina, Milico, Zaza, Djidji, Rincon, Zaza, Warming, Rauti, Ansaldi.

I Napoli je bio nemilosrdan prema svojim današnjim protivnicama i sa 12:0 savladali su ekipu Anaunie.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za Napoli su pogađali Elmas, Osimhen, Manolas, Osimhen, Osimhen, Osimhen, Lobotka, Tutino, Plameiro, Cicireti, Machach i Petagna.

Klubovi iz Serije A će i u naredne dvije sedmice nastaviti sa priprenim utakmicama protiv klubova iz italijanskih nižih liga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti