Napoli traži Ancelottijevog nasljednika, stigle dvije odbijenice

Kriza u klubu s juga Italije

Napoli traži Ancelottijevog nasljednika, stigle dvije odbijenice

A. Čaušević
Teme:

Napoli je već sedam utakmica bez pobjede u Seriji A te se klupa Carlu Ancelottiju poprilično drma. 

Za vikend Partenopei nisu uspjeli pobijediti Udinese. Meč je završen 1:1, pa je tim s juga Italije tek na sedmom mjestu sa svega 21 bodom, 17 manje od vodećeg Intera.

Il Matino izvještava da Aurelio De Laurentiis već traži Ancelottijevog nasljednika, ali jučer je dobio dvije odbijenice.

Prvi čovjek Napolija je kontaktirao Masimilliana Allegrija i Luciana Spallettija, ali su se obojica zahvalili na ponudi. Iskusni stručnjaci su na platnoj listi Juventusa i Intera jer su napustili ta dva kluba prije isteka ugovora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kao glavni kandidat da naslijedi Ancelottija spominje se njegov bivši igrač, Gennaro Gattuso za kojeg je zainteresovana i Fiorentina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije