Napoli u Lilleu pronašao novog napadača

Sprema se transfer

Napoli u Lilleu pronašao novog napadača

E. Oštraković

Ekipa Napolija nema baš sjajnu sezonu iza sebe, a dovoljno govori plasman na tabeli u trenutku suspenzije prvenstva

Oni se nalaze na šestom mjestu, a kada je riječ o Ligi prvaka u prvom utakmici na domaćem terenu sa Barcelonom su odigrali 1:1.

Skoro sigurno će u narednom prijelaznom roku ekipa Napolija doživjeti rekonstrukciju, jer je mnogo igrača pred odlaskom.

Mertens i Callejon će otići iz Napolija jer im ističu ugovori, te nemaju namjeru da ostanu, te bi u napadu trebalo doći pojačanje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Čini se da je dogovor pao i to sa igračem Lillea, Victorom Osimhenom, koji igra sjajnu sezonu, te je u 27 utakmica postigao 13 golova, te je dodao pet asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi