Napolijeva potraga za bekom završava u Tottenhamu?

Aurier blizu novog transfera?

Napolijeva potraga za bekom završava u Tottenhamu?

Napoli je već neko vrijeme u potrazi za pojačanjem na desnom beku, a sada je ova potraga odvela italijane u London.

Naime, prema pisanju Sky Sport Italije, Napoli ne uspijeva postići dogovor s Manchester Unitedom oko Mattea Darmiana, pa su italijanski viceprvaci odlučili pojačanje na poziciji desnog beka potražiti na drugom mjestu.

Tako su se u Napoliju odlučili okrenuti ka fudbaleru Tottenhama Sergeu Aurieru.

Iako je ovaj 25-godišnji reprezentativac Obale Slonovače u Tottenham stigao tek prošlog ljeta iza PSG-a za oko 23 miliona eura, do sada se nije uspio nametnuti u Tottenhamu, pa se špekuliše da bi ga Pijetlovi možda i pristali prodati ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Napoli ovog ljeta još nije uspio pronaći pojačanje na deficitarnoj pozciji pošto su propali transferi Youssoufa Sabalyja, Santiaga Ariasa i Stefana Lainesa, a Ancelotti je tako ostao sa samo jednim pouzdanim desnim bekom u ekipi, Elseidom Hysajem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi